[VIDEO] Zi neagră pe șoselele din România: două fetițe lovite de o autospecială a Poliției. Una a decedat, cealaltă este în stare gravă

0
Foto: captură video Gândul.

Două minore de 11 și respectiv 13 ani au fost lovite de o autospecială a Poliției în timp ce traversau o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Una dintre fetițe cea de 13 ani, a fost găsită de către echipajele de salvare ajunse la fața locului în stop cardio-respirator. Echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare însă în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru copilă, fiind declarat decesul. Cealaltă fetiță a fost rănită grav, aceasta fiind transportată la spital în stare de conștiență, însă cu multiple fracturi Informația. a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, pentru Gândul.

Din primele informații, autospeciala de poliție se afla în misiune și avea semnalele luminoase pornite.

Am văzut cum au fost lovite din plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată aproximativ 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu”, a declarat unul dintre tinerii martori la accident pentru publicația Gândul.

Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a anunțat Poliția Capitalei.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate