Accident mortal pe o șosea din Timiș, noaptea trecută

0

Scene groaznice s-au petrecut noaptea trecută, pe o şosea din Timiş. Potrivit primelor informaţii, un adolescent ar fi intrat cu tractorul pe contrasens şi a lovit o maşină în care se aflau doi fraţi gemeni, de 25 de ani.

Şoferul din autoturism a murit pe loc, în timp ce fratele său, aflat pe locul din dreapta a fost rănit grav. A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a fi scos şi transportat la spital.

Potrivit news.ro, tânărul a avut parte de o moarte groaznică, sfârșind decapitat.

Şi adolescentul din tractor a suferit răni grave, fiind ulterior internat.

„La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj, cu o autospecială de primă intervenție și comandă,  o descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Două persoane au rămas încarcerate. S-a intervenit pentru extragerea uneia dintre victime, care prezenta semne vitale. Din nefericire, cealaltă victimă a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar. 

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani și a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar”, a transmis IPJ Timiș.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere și continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate