Accident GRAV, cu 7 victime. O persoană a fost declarată decedată (IMAGINI)

0

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Cotorca, în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane.

La locul evenimentului au fost alocate imediat trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Buzău, un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București. În urma impactului au rezultat șapte victime (trei copii și patru adulți). Cei trei copii, conștienți, cooperanți și neîncarcerați au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la diferite unități spitalicești(2 copii la Spitalul Municipal Urziceni, iar unul la Spitalul Județean de Urgență Buzău).

Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, iar cealaltă semiconștientă. Celelalte două persoane erau conștiente, cooperante și neîncarcerate. Victimele încarcerate au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pentru cea inconștientă deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns fiind declarat decesul. Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital, a transmis ISU Ialomița.

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate